İZMİR / BAYRAKLI - Talatpaşa Ortaokulu

Talatpaşa Ortaokulu

Adres
ÇİÇEK MAH. 1610 SK. BAYRAKLI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BLOK NO: 28 BAYRAKLI / İZMİR
Vizyon
Talatpaşa Ortaokulu Vizyonu ÇÖZÜM ODAKLI BİR YAKLAŞIMLA ,ÖĞRENCİLERİN AKADEMİK BAŞARILARININ YANI SIRA SOSYAL,KÜLTÜREL VE SPORTİF YÖNLERİNİ ÖNE ÇIKARAN,VATANINI VE MİLLETİNİ SEVEN, ÖZGÜVENLİ VE YAPTIĞI ÇALIŞMALARLA FARK YARATAN ,ÖĞRENEN, VE KENDİSİNİ SÜREKLİ YENİLEYEN ,ÜLKESİNE KATKI SAĞLAYAN NESİLLER YETİŞTİREN BİR KURUM OLMAKTIR.
Misyon
Talatpaşa Ortaokulu Misyonu Atatürk inkılap ve ilkelerine ve Anayasada ifadesini bulan Atatürk milliyetçiliğine bağlı,Gelenek ve Göreneklerine bağlı Temel Değerlerinden asla ödün vermeyen Spora,Bilime,Sanata,Doğaya önem veren Kendisine ve tüm Canlılara saygılı İnsanlığa Değer katabilen Bireyler yetiştirmektirç.
Kütüphane Kitap Sayısı :1912
Öğretim Şekli :ikili
Ulaşım
*Ege Üniversitesi/Bornova yönünden; Çay mah/Yeni Garaj dolmuşları ile okulumuza ulaşabilirler. *Halkapınar Metro´dan 599 No´lu otobüs ile okulumuza ulaşabilirler. *İzban Bayraklı durağında inip 5 dak.lık yürüme mesafesi ile ulaşabilirler. Okulumuzun binası yeniden inşa halinde olduğundan üst sokağında bulunan Bayraklı Anadolu Lisesi binasında Eğitim-Öğretime devam etmektedir.
1610sok no28 ç,çek mahallesi.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl Merkezi olan Konak ilçesine 8,8 km, Bayraklı ilçe merkezine 500 m uzaklıktadır.
Sportif Etkinlikler
Halk oyunları 2021 2022 Eğitim Öğretim yılı Yıldızlar Düzenlemeli İzmir 1. cisi. Voleybol Kız Futsal erkek takımları var.Halkoyunları takımımız Yıldızlar düzenlemesiz dalda İZMİR 1.cisi oldu
Bilimsel Etkinlikler
Teknofest ve TÜBİTAK çalışmalarımız devam ediyor... 12-13 mayıs 2022 tarihinde TÜbitak fuarımızı gerçekleştirdik.
Proje Çalışmaları
İzmirde Çevreme duyarlıyım Değerlerime sahip çıkıyorum projesini yürüten 3 okuldan biri olarak projeye devam edilmektedir. Erasmus -E-twining ve Teknofest projelerinde çalışmalarımız devam etmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Devam etmekte olan 2 Erasmus+ projemiz var. HBir projede İzmir milli eğitim ile birlikte yürütücüsü olduğumuz proje hayata geçirildi. devam etmektedir..